Kharon

KHARON
Oakmeadow Spellcaster


synt.aika: 14.7.2011

rotu/väri: bordercollie / tricolor

terveystulokset: lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0, olat ok, selkä ok, silmät ok (makroblepharon)

luonnetesti: +140 pistettä, laukauskokematon, hyväksytty

harrastukset: agility (maksi 3), paimennus, toko

sukutaulu: KoiraNet

Kharon on Kurumin pentu, hirmujoukon isoveli. Karkar on ollut aivan upea tapaus. Se on kasvanut todella hyvin käteeni sopivaksi ja se on täyttänyt odotukseni todella hyvin. Kharonin uravalinta oli alusta asti selvä ja siitä on tullut minulle agilitykoira. Agility aloitettiin heti kun velipojat olivat muuttaneet nurkista pois. Systemaattisen treenaamisen myötä olimme tammikuussa 2012 alkaneella Keskievarin Nooran agilityn alkeikurssilla jo ihan pro-tapaus. Kontaktit olivat minulle se mörkö tällä kertaa ja viivyttelin niiden opettamista pitkälle kesään. Nyt kontaktit kuitenkin ovat hyvät 2on2off-kontaktit ja niitä enää ylläpidetään ja treenataan ohijuoksuvarmoiksi.

Kisaamisen aloitimme monen sattuman kautta jo heti kisaikäisenä tammikuussa 2013, vaikka alkuperäinen suunnitelma oli aloitella vasta joskus keväällä. Kisaura alkoi hienosti ja jo toisena kisapäivänä Karkar teki ensimmäisen nollansa. Neljäntenä kisapäivänä juoksimme toisen nollan kiinni hyppyradalta ja kolmannen ykkösten nollan teimme Tsaun kisoissa 9.3.2013. Starttasimme samana päivänä vielä 2-luokassa, mutta pitkä odottelu ei ollut meidän juttumme tällä kertaa.

Paimennuksen aloitimme pentuetapaamisen yhteydessä elokuussa 2012. Kharon siitä lähtien käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti lampailla ja hirmusta on löytynyt yllättävän paljon palikoita toimia paimenena.

Tokosta olen innostunut nyt uudelleen. Karkar on viime aikoina tutustunut noudon saloihin ja kunhan saamme sen kuntoon, niin alamme myös treenata muitakin ALO- ja AVO-luokan liikkeitä. Ehkäpä ensi vuonna kisaamme myös ensimmäisen tokokisamme. Multitalentti-Kharon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti