Kissat


INDY
Indy on heinäkuussa 2005 syntynyt tyttökissa, joka saapui ilahduttamaan elämääni helmikuussa 2006. Se pelkäsi ensin kaikkea mahdollista ja asuikin kirjahyllyssä ensimmäiset kaksi viikkoa. Sieltä se sitten pikkuhiljaa uskalsi valloittaa maailmaa ja nykyään Indy on todella sosiaalinen rapsutuksia kerjäävä otus.


COSMO
13.3.2006 - 4.8.2014
Cosmo on 13.3.2006 syntynyt kollikisu ja tuli Indyn seuraksi toukokuussa 2006. Cosmo on alusta asti tykännyt ihmisistä ja se onkin yksi maailman parhaista kissoista. Pari ekaa yötään uudessa kodissa se vietti nukkuen kaulani päällä kehräten. Cosmo oli elämänsä loppuun asti seurallinen herra jota jäämme kovasti kaipaamaan. Awesome Cosmo!

CHILI
Chili, virallisesti Kawaii Guu, on 31.1.2010 syntynyt abessinialainen tyttökissa. Olin pitkään miettinyt haluavani jossain vaiheessa tällaisen rotuotuksen ja sellaisen Pia the kasvattaja minulle sitten soi. Toukokuussa Chili saapui laumaan ja järkyttyi pahasti vieraista kissoista ja kamalista koirista. Mutta kasvoipa Chilistä silti todella sosiaalinen tapaus, joka tykkää ihmetellä kaikkea mahdollista niin ulkona kuin sisällä. Välillä se on jopa ärsyttävän tunkeileva hakiessaan huomiota aamuisin kehräämällä minut hereille ja puskiessaan nenäni lähes verille. Mutta mihinkään en Chiliä vaihtaisi. Se on hauska seuralainen ja aina valmiina rapsutettavaksi. Koirien kanssa se tykkää välillä hassutella ja nauttii suuresti kun Kharon nuolee sen korvia. Melko supertapaus tuo Chili...


HAADES
Haades on 12.9.2012 syntynyt kollipoika. Tarkoitukseni ei ollut ottaa neljättä kissaa, mutta kun äitini hoivissa olevalle Kissa-kissalle syntyi viisi pentua ja vielä 10 viikon ikäisenä tämä musta pentu oli vapaana, niin totesin sen olevan minun kissani. Niin siinä sitten kävi - Hell froze over and Haades moved in with me.


STYX
Styx syntyi elokuussa 2014 ja saapui ilahduttamaan Haadesta olemuksellaan. Tämä rohkea pikkulikka on todella sosiaalinen tapaus ja pärjää lauman jatkeena loistavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti